Fratele Mădălinei Manole, revoltat că nu îşi poate vedea nepotul: „Așa a hotărât tutorele lui, de parcă este jucăria lui!”

17 07. 2024, 14:35

Mădălina Manole a murit într-un mod tragic, în urmă cu 15 ani. De atunci familia regretatei artiste nu mai are linişte. Deşi s-a confirmat că vedeta şi-a pus capăt zilelor, apropiaţii acesteia îl consideră pe soţul ei răspunzător pentru cele întâmplate. Mai mult, recent, fratele ei a făcut noi dezvăluiri pe reţelele de socializare. 

Au trecut 15 ani de la moartea Mădălinei Manole, însă Marian, fratele acesteia nu şi-a găsit nici acum liniştea. Bărbatul se plânge că nici acum nu îşi poate vedea nepotul.

Fratele Mădălinei Manole, revoltat că nu îşi poate vedea nepotul

Potrivit dezvăluirilor sale, Petru Mircea nu vrea ca el să aibă nicio legătură cu fiul lui. Nu este un secret faptul că între cei doi au existat multe tensiuni de-a lungul timpului. Totuși, bărbatul speră că atât cât mai este pe pământ, Dumnezeu va face o minune și îl va ajuta să ia legătura cu Petru Jr.

„Împlinește 15 ani! Nu l-am văzut decât o dată, când era bebe mic! Așa a hotărât tutorele lui, de parcă este jucăria lui! Nu este jucăria lui, este copilul Mădălinei și nepotul meu! Cei care poartă numele de Mircea se ascund după copil, juniorul este scutul lor de protecție! Și o duc bine băieții!(…) Eu încă trăiesc, poate mă ține Dumnezeu pe pământ și pot să l cunosc cândva”, este o parte din mesajul postat pe Facebook de Marian Manole.

Cum s-au desfășurat ultimele 24 de ore din viața Mădălinei Manole

În ultima zi înainte să se sinucidă, Mădălina Manole nu arăta pe chip nicio reacție, nu dădea nimănui de bănuit că ar recurge la un gest necugetat. Fusese la repetiții, a mers la cumpărături, iar seara a ciocnit un pahar de șampanie cu soțul ei, mai ales că următoarea zi își serbea ziua de naștere. Dar, la câteva ore, a fost găsită moartă, în locuința din Otopeni.

Artista stătuse până pe la ora 22 la studio-ul din Calea Victoriei. În data de 18 iulie, artista trebuia să cânte la Brăila. S-au urcat în mașină, au mers la cumpărături în Băneasa, au venit acasă noaptea târziu. Au băut un pahar cu șampanie, s-au pus în pat, iar soțul ei a adormit aproape de ora 1 noaptea. La 2.31, Mădălina scrisese mesajul de adio pe telefon. A coborât apoi scările casei și a înghițit un pahar cu otravă. A murit înainte să trimită mesajul de adio. A fost găsită lângă baie, la parter.

La ora 5.30 dimineața, Petru, soțul Mădălinei s-a dus să o caute pe soția lui. A găsit-o jos, fără suflare. La 5.45, medicii au venit la vilă, dar nu i-au mai putut face nimic, arată Spynews.

 

Sursă foto: social media